Het verhaal


De befaamde wetenschapper Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktor's drang om zijn en Lena's verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op 'send'. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico's. Een verrassend- niet zo toevallig- liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en… het te snel op send drukken.

Nu beschikbaar op DVD en video on demand

Koen De Graeve is Victor

Karina Smulders is Lena

Matteo Simoni is Tom

Charlotte Anne Bongaerts is Griet

Robrecht Vanden Thoren is Titus

Bart Hollanders is Dimi

Een film van Lukas Bossuyt


Na zijn studies Burgerlijk Ingenieur trok Lukas Bossuyt naar de London Film School, waar hij drie jaar later zijn diploma van filmmaker in ontvangst mocht nemen. Hij maakte naam als reclameregisseur en bouwde een carrière uit als scenarioschrijver voor Vlaamse televisieseries zoals Aspe en De Rodenburgs. Lukas schreef en regisseerde daarnaast twee kortfilms: Strawberry Flavour en Elisabeth. Ook voor Terug Naar Morgen, zijn eerste langspeelfilm, nam hij zowel het scenario als de regie voor zijn rekening.

Leuven & KU Leuven als decor


De filmploeg van Terug Naar Morgen streek neer op verschillende, herkenbare locaties in de stad Leuven, hét decor van de film. Een van de centrale locaties die te zien zijn, is het Arenbergkasteel en het omliggende park. Het kasteel werd in 1916 door de hertog van Arenberg aan de KU Leuven geschonken en biedt nu onderdak aan de faculteit Ingenieurswetenschappen. De ideale setting dus voor een wetenschappelijk experiment. Andere locaties die je bekend kunnen voorkomen, zijn het Provinciegebouw en de Stadsbegraafplaats. Of misschien ben je net als de personages al eens in de catchy Italian bar Zoff geweest of heb je al eens een avond in café De Blauwe Kater doorgebracht. Ook als je over de Grote Markt loopt of door de Henri Regastraat wandelt, treed je in de voetsporen van de acteurs uit Terug Naar Morgen.

Pers & contact

Crew


 1. Regie: Lukas Bossuyt
 2. Productie: Caviar
 3. Producent: Frank Van Passel, Ivy Vanhaecke
 4. Co-producent: Sander van Meurs, Pieter Kuijpers, Iris Otten
 5. Scenario: Lukas Bossuyt
 6. Uitvoerend producent: Karin S. de Boer
 7. Cinematografie: Stijn Van Der Veken, A.S. C., S.B.C.
 8. Art director: Max Van Essche
 9. Kostuum: Vanessa Evrard
 10. Haar & Make-up: Marie Brabant
 11. Montage: Philippe Ravoet
 12. Geluid: Leo Franssen
 13. Sound design: Marc Lizier, Paul Gies
 14. Muziek: Jorrit Kleijnen, Alexander Reumers
 15. Setfoto's: Jo Voets